Kids summer camp Chalkidiki

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Το καλοκαίρι εσύ που θα είσαι;
espa
summer camp halkidiki

ГОМАТИ (PYRGADIKIA) ХАЛКИДИКИ,ГРЦИЈА

ЕЛЕОНЕС детски летен камп, сместен на помалку од 100км од Солун во местото Гомати, Халкидики кое се смета за место каде се засадени древните Грчки маслинки (Елеонес на Грчки значи маслинка – по што и кампот го добил името). Местото е со богата вегетација, а брегот го заплискуваат брановите од Света Гора – АТОС. Во непосредна близина се наоѓа плажа која поседува Сино знаме, што претставува награда за чиста вода која ја доделува Европската унија. Целата област околу кампот е категоризирана како “Област на природна убавина” од страна на министерствата Македонија – Тракија.
Нашиот камп поседува сертификат за обезбедување на сместување, забава, активности и кетеринг за деца ISO 9001:2008 - ISO 22000:2005

παιδικη κατασκηνωση στη Χαλκιδικη