espa eleones

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για την εγγραφή του παιδιού σας στην Κατασκήνωση μας, πρέπει να συμπληρώσετε το Δελτίο Εγγραφής κατασκηνωτή ηλεκτρονικά ή να περάσετε από το γραφείο μας!

Επειδή οι θέσεις μας είναι περιορισμένες, όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση και αφού έχετε επιλέξει περίοδο, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Προσοχή: αν καλύπτεστε από Ασφαλιστικό Ταμείο ή από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για Χαμηλόμισθους και Ανέργους, πρέπει και εκεί να ακολουθήσετε διαδικασία εγγραφής

Την πρώτη μέρα εισαγωγής, η κατασκήνωση διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με λεωφορείο, όπως επίσης και την ημέρα επιστροφής χωρίς να είναι υποχρεωμένη! Για αναχωρήσεις και επιστροφές από την επαρχία, συνεννοηθείτε με την κατασκήνωση. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε το παιδί με δικό σας μεταφορικό μέσο στην κατασκήνωση.

Αν θέλετε να πάρει το παιδί σας για ολιγόωρη έξοδο, διανυκτέρευση ή οριστική αποχώρηση συγγενής ή οικογενειακός σας φίλος, πρέπει απαραίτητα να έχει μαζί του δική σας επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση, καθώς και την ταυτότητα του!

Σε περίπτωση κηδεμονίας ή επιμέλειας του παιδιού από τον έναν από τους δυο γονείς, πρέπει να μας ενημερώσετε απαραίτητα!

Αν καλύπτεστε από Ασφαλιστικό Ταμείο που παρέχει κατασκήνωση ή ενταχθείτε στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για Χαμηλόμισθους και Ανέργους, τότε η συμμετοχή σας είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Υπάρχουν επίσης Σύλλογοι, Ενώσεις και Δήμοι που καλύπτουν μέρος του κατασκηνωτικού κόστους!

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να συμμετέχετε με Ιδιωτική εγγραφή, σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της κατασκήνωσης.

Οι προϋποθέσεις για να συμμετέχει ένα παιδί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ήταν (για το καλοκαίρι 2019), για τους μεν ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ, ένας από τους δυο γονείς να έχει ένσημα στο ΙΚΑ τουλάχιστον για 50 ημέρες μέσα στο έτος 2018 (ανεξαρτήτως του επαγγέλματος του άλλου γονέα) και για τους δε ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ο δικαιούχος γονέας να είναι εγγεγραμμένος άνεργος στα μητρώα του ΟΑΕΔ και να έχει ανανεωμένη κάρτα ανεργίας, το λιγότερο 4 μήνες πριν τη λήξη υποβολής των αιτήσεων

Το οικογενειακό εισόδημα και στις δυο περιπτώσεις δεν έπρεπε να ξεπερνάει τις 28.000 €

Τα παιδιά στην κατασκήνωση διαμένουν με τον Ομαδάρχη τους, ο οποίος είναι συνέχεια με την Ομάδα.

Στην πισίνα και στη θάλασσα επιβλέπουν πτυχιούχοι Ναυαγοσώστες. Η πισίνα μας είναι περιφραγμένη και διαθέτει σύγχρονο σύστημα καθαρισμού, ενώ στη θάλασσα τα παιδιά κολυμπούν εντός οριοθετημένου κλοιού.

Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο και αναρρωτήριο όπου επί 24ώρου διαμένουν Ιατρός και 2 Νοσηλεύτριες. Η κατασκήνωση μας βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή, είναι περιφραγμένη και υπάρχει 24ωρη φύλαξη.

Στην κατασκήνωση μας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο και αναρρωτήριο. Επί 24ώρου βάσεως διαμένουν εκεί Ιατρός και 2 Νοσηλεύτριες.

Στο δελτίο εγγραφής που έχετε συμπληρώσει υπάρχουν και οι αντίστοιχες ιατρικές ερωτήσεις, που θα πρέπει να απαντήσετε ώστε να είμαστε ενήμεροι.

Το ιατρικό μας προσωπικό θα φροντίσει για τη συνέχιση μιας ενδεχόμενης φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί το παιδί σας.

Όλα τα φάρμακα που έχουν μαζί τους τα παιδιά, παραδίδονται στο Ιατρείο μας.

Ενημερώστε μας αν το παιδί σας έχει κάποιου είδους αλλεργία σε τρόφιμα ή κάποια ιδιαίτερη διατροφική συνήθεια. Ο Τεχνολόγος Τροφίμων μας και η Υπεύθυνη Κουζίνας, θα προσπαθήσουν να προσαρμόσουν ενδεχομένως το μενού στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού σας.

Όλα τα φάρμακα που έχουν μαζί τους τα παιδιά, πρέπει να παραδίδονται στο Ιατρείο μας.

Στην κατασκήνωση λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο, ενώ υπάρχουν και καρτοτηλέφωνα από όπου το παιδί θα μπορεί να σας καλεί. Δεν είναι απαραίτητο να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο,  συμβουλεύουμε να μην έχει κινητό  και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς το αποσπούν από το καθημερινό του πρόγραμμα. Αν παρουσιαστεί ανάγκη, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Στην κατασκήνωση μας λειτουργεί τράπεζα φύλαξης αντικειμένων, όπου φυλάσσουμε τα ακριβά αντικείμενα, εφόσον τελικά το παιδί φέρει μαζί του στην κατασκήνωση.

Η κατασκήνωση δε φέρει καμία ευθύνη για απώλεια αντικειμένων που δε παραδόθηκαν προς φύλαξη.

Υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα για συγκατοίκηση! Την ημέρα της Εισαγωγής στην κατασκήνωση το πρώτο παιδί που θα φθάσει από την παρέα, δηλώνει τα ονόματα των συγκατοίκων του και γίνεται αμέσως η κράτηση θέσεων στο ίδιο σπιτάκι!

Οι δραστηριότητες αλλά και το φαγητό είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η κατασκήνωση ποτέ δε θα σας ζητήσει χρήματα για τη συμμετοχή των παιδιών σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που πραγματοποιεί!

Παιδική κατασκήνωση - επιλογές