ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ-ΣΧΟΛΗ

Α' 19/6-3/7 Β' 3/7-17/7 Γ' 17/7-31/7 Δ' 31/7-14/8 Ε' 14/8-28/8

 

  • Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων ολοκληρώθηκε τέλος Νοεμβρίου!
  • Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά!
  • Οι συνεντεύξεις νέων υποψηφίων πραγματοποιήθηκαν Δεκέμβριο και Ιανουάριο
  • Δεύτερος  συμπληρωματικός κύκλος αιτήσεων από 1 έως 15 Μαρτίου!
  • Απαραίτητη και φέτος η προσκόμιση αντιγράφου ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ για όλους τους εργαζομένους (Ομαδάρχες,Στελέχη). Για Ποινικό ΕΔΩ

 

 

 

Τα Στελέχη μας επιλέγονται και αξιολογούνται με ειδικά κριτήρια, έχουν κατασκηνωτική εμπειρία και τους παρέχεται επαρκής ενημέρωση μέσω εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Αποτελούνται από Παιδαγωγούς, Γυμναστές και νέους που ασχολούνται με Αθλητισμό, Εικαστικά, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσική, Χορό και άλλες  δραστηριότητες. Επιλέγονται για την αγάπη που έχουν προς τα παιδιά, την προσωπικότητά τους, τον ενθουσιασμό τους. Στόχος τους είναι να γεμίζουν με κέφι και διασκέδαση τις διακοπές των παιδιών, να βρίσκονται πάντα δίπλα τους για να τα βοηθήσουν να βιώσουν νέες εμπειρίες, να κάνουν καινούργιους φίλους, να αναπτύξουν πτυχές της προσωπικότητάς τους σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Αν σας αρέσει να δουλεύετε και να ασχολείστε με παιδιά, είστε ενθουσιώδεις και λατρεύετε τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής, τότε συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ή επικοινωνήστε μαζί μας !

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ

 

Στις παρακάτω ενότητες μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τα στελέχη και το προσωπικό της παιδικής κατασκήνωσης "Ελαιώνες":