ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ-ΣΧΟΛΗ

Α' 19/6-3/7 Β' 3/7-17/7 Γ' 17/7-31/7 Δ' 31/7-14/8 Ε' 14/8-28/8

 

  • Η περίοδος των αιτήσεων για τους Ομαδάρχες - Στελεχάκια ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου!
  • Οι συνεντεύξεις νέων υποψηφίων έχουν ολοκληρωθεί
  • Δεύτερος συμπληρωματικός κύκλος αιτήσεων Ομαδαρχών και Σχολής έως 15 Απριλίου!

 

 

Λόγω της κατάστασης οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τοποθετούμε ηλεκτρονικά φωτογραφία μας στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης-αν δεν μπορείτε, τοποθετείστε τη φωτογραφία σε αρχείο word-, και επισυνάπτουμε επίσης φωτοτυπία ταυτότητας σκαναρισμένη ή σε φωτογραφία).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ

 

Τα Στελέχη μας επιλέγονται και αξιολογούνται με ειδικά κριτήρια, έχουν κατασκηνωτική εμπειρία και τους παρέχεται επαρκής ενημέρωση μέσω εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Αποτελούνται από Παιδαγωγούς, Γυμναστές και νέους που ασχολούνται με Αθλητισμό, Εικαστικά, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσική, Χορό και άλλες  δραστηριότητες. Επιλέγονται για την αγάπη που έχουν προς τα παιδιά, την προσωπικότητά τους, τον ενθουσιασμό τους. Στόχος τους είναι να γεμίζουν με κέφι και διασκέδαση τις διακοπές των παιδιών, να βρίσκονται πάντα δίπλα τους για να τα βοηθήσουν να βιώσουν νέες εμπειρίες, να κάνουν καινούργιους φίλους, να αναπτύξουν πτυχές της προσωπικότητάς τους σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Αν σας αρέσει να δουλεύετε και να ασχολείστε με παιδιά, είστε ενθουσιώδεις και λατρεύετε τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής, τότε συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ και επικοινωνήστε μαζί μας !
Την αίτηση μπορείτε να αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ

 

Στις παρακάτω ενότητες μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τα στελέχη και το προσωπικό της παιδικής κατασκήνωσης "Ελαιώνες":