ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ,  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ

 

 • ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Για την ημερήσια έξοδο του παιδιού σας από την κατασκήνωση ή τη διανυκτέρευση του, απαιτείται να έχετε μαζί την αστυνομική σας ταυτότητα.
Σε περίπτωση που επιτρέπεται σε συγγενείς ή φίλους την έξοδο του παιδιού, θα πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένη εξουσιοδότηση, καθώς και επίδειξη ταυτότητας του συνοδού.

 • Η κατασκήνωση πρέπει να ενημερώνεται για αποφάσεις σχετικά με την επιμέλεια-κηδεμονία των παιδιών με προσκόμιση αντιγράφου απόφασης του δικαστηρίου.

 • Για την ασφαλή, υγιεινή και σωστή διατροφή των παιδιών ζητούμε την κατανόηση σας και σας παρακαλούμε να αποφύγετε τη μεταφορά τροφίμων (σάντουιτς, πίτσες κτλ.) εντός της κατασκήνωσης. 
  Η κατασκήνωση παρέχει πλήρη και υγιεινή διατροφή που καλύπτει όλες τις ανάγκες

 • Συμβουλεύουμε να μην έχουν τα παιδιά μαζί τους  κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Στην κατασκήνωση υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο και τέσσερα καρτοτηλέφωνα.
  Το ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι 13:15-14:00 και 17:00-17:30. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα τηλεφωνήματα τις πρώτες μέρες. 
  Αν θέλετε να μιλήσετε για θέμα που αφορά στο παιδί σας επικοινωνήστε με τον Κοινοτάρχη του

 • Στην κατασκήνωση λειτουργεί Τράπεζα όπου τα παιδιά καταθέτουν τα χρήματα τους ή άλλα τυχόν ακριβά αντικείμενα προς φύλαξη. 
  Η κατασκήνωση δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων που δεν έχουν παραδοθεί στην τράπεζα για φύλαξη.
  Αποφύγετε να έχουν τα παιδιά μαζί τους ακριβά αντικείμενα, ρούχα κτλ.

 • Η εγγραφή του παιδιού συνοδεύεται με το Ιατρικό Δελτίο Κατασκηνωτή απαραίτητα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.
  Στην κατασκήνωση διαμένει Ιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι διαθέσιμοι όλο το 24ώρο. Το Ιατρείο και το αναρρωτήριο είναι μόνιμες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένες.
  Σε περίπτωση που το παιδί λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αυτή θα παραδίδεται κατά την άφιξη στο Ιατρείο προς φύλαξη.
  Η ιατρική περίθαλψη που παρέχεται στην κατασκήνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και τα παιδιά ασφαλίζονται για το χρονικό διάστημα παραμονής τους σε ιδιωτική εταιρία.
  Για τα ιατρικά συμβάντα των παιδιών το Ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς, μέσω του Κοινοτάρχη. Σε τυχόν απόφαση του Ιατρού για αποχώρηση του παιδιού από την κατασκήνωση, οι γονείς υποχρεούνται να συμμορφωθούν με την απόφαση.

 • Εξυπηρετούμε την μετακίνηση των παιδιών σε καθορισμένα σημεία, συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες που η κατασκήνωση έχει αποφασίσει

 • Η κατασκήνωση μπορεί να παρουσιάσει στελέχη ή κατασκηνωτές στην ιστοσελίδα ή το prospectus σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο που σχετίζεται με τη ζωή στην κατασκήνωση εκτός αν κάποιο στέλεχος, παιδί ή γονέας έχει αρνηθεί γραπτά

 • Τα παιδιά απαγορεύεται να έχουν μαζί τους αιχμηρά και επικίνδυνα αντικείμενα

 • Στελέχη και Κατασκηνωτές με αποκλίνουσα συμπεριφορά, θα αποχωρούν από το χώρο της κατασκήνωσης. Το κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους χώρους της κατασκήνωσης!

 • Σε περίπτωση που η συμπεριφορά κατασκηνωτή θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του ίδιου ή άλλων παιδιών, η κατασκήνωση έχει το δικαίωμα να τον απομακρύνει με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί στις μέρες που έχει παραμείνει στην κατασκήνωση

 • Για την ιδιωτική εγγραφή στην κατασκήνωση απαιτείται να μας αποστείλετε συμπληρωμένο το ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ του κατασκηνωτή. Με την εγγραφή του παιδιού και το αργότερο 10 ημέρες μετά προκαταβάλλεται το 40% του συνολικού ποσού, διαφορετικά δεν ισχύει η κράτηση.
  Η προκαταβολή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ  217/470 21 661 IBAN: GR 10 0110 21700000 217 47021661 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΕΠΕ
  Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την κατασκηνωτική περίοδο επιλογής. Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί με email.
  Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες.
  Το υπόλοιπο εξοφλείται έως και 10 ημέρες πριν την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση.
  Σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής η κατασκήνωση πρέπει να ειδοποιηθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου, σε κάθε άλλη περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
  Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του κατασκηνωτή:
  1) Για το πρόγραμμα των 15 ημερών, εάν κάποιο παιδί αποχωρήσει πριν συμπληρωθούν 4 μέρες (δηλαδή 3 Διανυκτερεύσεις και Αποχώρηση πριν τις 12πμ) κρατείται το ποσό της προκαταβολής και επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό. Μετά την πάροδο των 4 ημερών κρατείται όλο το ποσό
  2) Για το πρόγραμμα των 7 ημερών, δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης

 • Για εγγραφή μέσω ασφαλιστικού ταμείου στην κατασκήνωση απαιτείται να μας αποστείλετε συμπληρωμένο το ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ του κατασκηνωτή. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής στο Ταμείο σας και τις ημερομηνίες, από το Ταμείο σας ή την ιστοσελίδα μας
  Την ημέρα άφιξης, το παιδί πρέπει να έχει μαζί του την ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ από το Ταμείο του, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ασφαλισμένο/εργαζόμενο γονέα.
  Την ημέρα αποχώρησης πρέπει να προσκομίσετε στην κατασκήνωση την Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

 • Για εγγραφή μέσω του ΟΑΕΔ
  1) Δείτε αν είστε στις καταστάσεις των δικαιούχων (εναλλακτικά για να δείτε εάν είστε δικαιούχος μπαίνετε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στον λογαριασμό σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του www.oaed.gr, επιλέγετε "Επιταγές Συμμετοχής σε Πρόγραμμα")
  2) Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο 2310243383 και 2310284930 και ενημερώστε μας αν είστε δικαιούχος ή όχι. Αν δεν έχετε συμπληρώσει ήδη ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ κατασκηνωτή, θα πρέπει να το κάνετε άμεσα για να κρατήσετε τη θέση!
  3) Πρέπει να προσκομίσετε στα γραφεία μας α) φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου του δικαιούχου γονέα, β) φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας του δικαιούχου γονέα (η σελίδα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία), γ) φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας του/των ωφελούμενων τέκνων (η σελίδα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία)
παιδικη κατασκηνωση στη Χαλκιδικη